Upeat hiustenleikkaukset ja värjäykset Alavudella

Ota yhteyttä

Haaveiletko uudesta hiusmallista vai onko otsatukka kasvanut silmille? Marbellan osaavat parturi-kampaajat toteuttavat toiveidesi mukaisen tyylin. Hallitsemme niin trendikkäät ja klassiset hiustenleikkaukset kuin säihkyvät ja hellät värjäyksetkin. Liikkeemme sijaitsee mainiolla paikalla aivan Alavuden ytimessä. Ota yhteyttä ja varaa aikasi!

Palveluihimme kuuluvat:

  • hiustenleikkaus

  • permanentit ja muut tukikäsittelyt

  • hiusten värjäys ja raidoitus

  • hiustenpidennykset

  • morsiuskampaukset

  • kulmien ja ripsien värjäys

  • ripsienpidennykset

  • rakennekynnet

  • korvien rei’itykset ja korut.

Kampaukset ja meikit prinsessapäivään

Häät, vanhojentanssit tai muu erityinen tilaisuus tulossa? Suunnittelemme ja toteutamme kauniit juhlakampaukset ja morsiuskampaukset yksilöllisesti. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja haluamme, että päivästäsi prinsessana tulee täydellinen. Aina hemmotteluun ei tarvitse erityistä syytä, sillä upea kampaus piristää myös arkea. Teemme lisäksi meikkauksia niin ilta- kuin päivämenoihinkin.

Lumoavan pitkät hiukset hetkessä

Kaipaatko hiuksiisi lisää pituutta tai tuuheutta? Toteutamme hiustenpidennykset letitystekniikalla. Hiustenpidennyksissä käytetään aitoa hiusta. Sävy valitaan omien hiustesi mukaan, jolloin lopputulos on todella luonnollinen. Hiustenpidennyksillä voidaan tehdä myös raitoja, jos et halua värjätä omia hiuksiasi.

Pituutta ripsiin ja kohotusta katseeseen

Ripsienpidennyksen avulla saavutat pitkät ja tuuheat ripset. Toteutamme ripsienpidennykset toiveidesi mukaan, haaveilitpa sitten glamourista tai luonnollisesta lookista. Palveluihimme kuuluvat myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä kulmien muotoilu.

Kädet ja kynnet kuntoon

Hoidamme käsien ihon, kynnet ja kynsinauhat siisteiksi ja pehmeiksi. Parafiinihoidossa käsien iho kuoritaan ja kynsinauhoille levitetään öljyä. Tämän jälkeen iholle suihkaistaan parafiinia. Lämpöhansikkaat tehostavat parafiinin vaikutusta. Noin vartin vaikutusajan jälkeen parafiini poistetaan ja kädet hierotaan. Toteutamme myös rakennekynnet yksilöllisesti ensiluokkaisista materiaaleista.

Kellokuvake

Aukioloajat

Tiistai 08:30 - 18:00

Keskiviikko - Perjantai 08:30 - 17:00

Lauantai 08:00 - 14:00

Yhteystietokuvake

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja varaa aikasi

Kun tukkasi kaipaa hiustenleikkausta tai muuta tuunausta, ota yhteyttä. Palvelemme aivan Alavuden keskustassa. Voit varata ajan numerosta 06 511 1234. Vastaamme mielellämme myös sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta lähetettyihin kysymyksiin.

Puhelinkuvake

Tarjoamme hiustenleikkaukset ja muut parturi-kampaamopalvelut Alavudella. Soita ja varaa aika!

Yhteydenotto