Hiusjuuritutkimus Alavudella

Ota yhteyttä

Kärsitkö hiustenlähdöstä tai hiuspohjan ongelmista? Hiustenlähdön syitä voidaan kartoittaa hiusjuuritutkimuksen avulla. Marbella on Etelä-Pohjanmaan ainoa hiusjuuritutkimuksia tekevä yritys. Olemme lisäksi erikoistuneet päänahan ja hiustenlähdön hoitamiseen. Liikkeemme sijaitsee Alavuden keskustassa.

Hiukset hyvinvoinnin mittarina

Hiukset ovat tehokas hyvinvoinnin mittari, sillä ne reagoivat herkästi erilaisiin häiriötekijöihin ja puutostiloihin. Hiusjuuritutkimuksessa hiusjuurta tarkastellaan mikroskoopin avulla. Tutkimuksen pohjalta voidaan miettiä sopivaa hoitokokonaisuutta. 

Hiusten kuntoon vaikuttavat myös perusasiat, kuten ravinto, liikunta ja lepo. Joskus taustalla voi kuitenkin olla hiuspohjan tulehdus. Apua hiustenlähtöön ja päänahan ongelmiin voi saada erilaisilla hoidoilla ja elämäntapojen muutoksella.

kellokuvake

Aukioloajat

Tiistai 08:30 - 18:00

Keskiviikko - Perjantai 08:30 - 17:00

Lauantai 08:00 - 14:00

yhteystietokuvake

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja varaa aika

Ota yhteyttä ja varaa aika hiusjuuritutkimukseen tai hiushoitoihin. Voit varata ajan numerosta 06 511 1234 liikkeen aukioloaikoina. Vastaamme mielellämme myös sähköpostilla tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella lähetettyihin kysymyksiin.

Puhelinkuvake

Parturi-Kampaamo ja Hiushoitola Marbella ky tarjoaa kattavat palvelut hiushoitoon Alavudella.

Varaa aika